KYLIE–VAL FELKERÜLT A SZIGET I-JÉRE A PONT! - INTERJÚ CSISZÁR VIRÁGGAL

Ciszár Virág egy virágos felsőben jelentette be a Sziget sajtóeseményén, hogy a 2024-es fesztivál egyik, ha nem a legnagyobb húzóneve Kylie Minogue lesz. A Sziget Kft nemzetközi bookingmenedzsere, aki évek óta intézi csapatával a Sziget fellépőinek vendéglátását egy villáminterjú során válaszolt nekünk a nemzetközi popsztárral kapcsolatos kérdésekre és azt is elárulta, mely Kylie számok állnak hozzá a legközelebb.



Budapest Eye: Vannak Kylie Minogue-nak különleges kérései a Sziget koncertjével, illetve bármi mással kapcsolatban? Vagy ezek az igények később jönnek?

Csiszár Virág: Még egy kicsit korán van ahhoz, hogy erre válaszolni tudjak. Általában pár héttel a fellépés előtt tudjuk meg ezeket az információkat. Úgyhogy sajnos még egyenlőre nem tudok érdekességekkel szolgálni ezzel kapcsolatban.

Budapest Eye: Honnan jött az ötlet, hogy idén Kylie legyen a “húzónév” a Szigeten?

Csiszár Virág: Kylie már többször is fellépett Magyarországon, de hazai fesztiválon még soha. Nagyon régóta szerettük volna már elhozni. Eredetileg Kylie Minogue tervezett egy fesztiválturnét idén nyárra Európában, ami végül meghiúsult. A terveiket megváltoztatták és így eléggé utolsó pillanatos lehetőség volt, amikor visszajelzett az ügynökség, hogy érdekelné őket a Sziget-ajánlat.

Csiszár Virág a Sziget booking menedzsere, Kádár Tamás a Sziget cégvezetője és Kardos József a fesztivál programigazgatója


Budapest Eye: A Tension című új albumának dalai is terítékre kerülnek majd a nagyszínpadon, egyfajta debütációként?

Csiszár Virág: Természetesen igen. Tavaly ősszel jelent meg az új albuma. Ez is egyébként egy külön öröm, hogy egy olyan előadóról van szó, aki nem csak egy legenda, akit a régi dalairól ismerünk, hanem egy abszolút aktív popsztár, aki idén Grammy-díjat kapott a tavaly megjelent albumáról ismert „Padam Padam” című daláért. Ennek nagyon-nagyon örülünk. Biztos, hogy az új lemezéről is fog énekelni dalokat és persze a régiek is felcsendülnek. Ebben egészen biztos vagyok.

Budapest Eye: Kylie Minogue egy legendás popsztár, aki a 70-es évek vége óta több generáció számára is fontos előadóművésznek számít. Melyik a kedvenc számod tőle?



Csiszár Virág: Tegnap nagyon sokat gondolkodtam ezen éjszaka. Nem is tudnék csupán egyet kiemelni. Talán a legnagyobb kedvenc dalom és klipem a „Confide In Me”, illetve a Nick Cave-el közös száma, a „Where the Wild Roses Grow”. Egy nagyon izgalmas pop előadóról van szó, aki leginkább a diszkóslágereiről híres, mégis ez a két dal szerintem egy kicsit elüt a repertoárjától és nagyon mély tartalommal rendelkezik. Talán ez a másság tetszett meg ezekben a dalokban.

Budapest Eye: Egészen a sajtótájékoztató napjáig hadititok volt Kylie Minogue neve, itt fedtétek fel és a bejelentésnek láthatóan mindenki örül. 

Csiszár Virág: Általában nem egy csokorban szoktuk bejelenteni az összes fellépőnket, illetve a nagyszínpad záró fellépőit. Igyekszünk a kampány alatt csepegtetni információkat a fesztiválozóknak és nagyon örülünk neki, hogy végül így az i-re a pontot a sajtótájékoztatón sikerült feltennünk Kylie-val!



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések