EGYSZER MÁR VOLT ITT, MAJD NEM JELENT MEG, DE IDÉN MELANIE C ÚJRA MAGYARORSZÁGON KONCERTEZIK!

A Spice Girls rajongók tombolhatnak az örömtől: Melanie C is fellép a valódi sztárparádét felvonultató Deja Vu Fesztiválon! 



A háromnapos szegedi nosztalgiafesztivál színpadán többek között ott lesz még Jenny az Ace of Base-ből, a 2 Unlimited, az ATC, az O-Zone, a Cascada, a Haddaway és a Rednex is. Szóval vérbeli popszenzáció várható a javából 2024 június 6-7-8 napjain szegeden, ahol legendás hazai előadókból sem lesz hiány, hiszen fellép egyebek mellett a 4F Club, Zoltán Erika, a TNT és L.L. Junior is.

Nem először jár hazánkban Mel C, ugyanis a Spice Girls sportos tagja 2001 július 1-én ingyenes nagykoncertet adott a Városligetben, az egykori Felvonulási téren a Kapcsolat Koncert fináléjaként, ahol óriási tömeg előtt adta elő debütáló szólóalbumának dalait, köztük olyan, máig a rádiókban hallható világslágereit is, mint az "I Turn to You", vagy a "Never Be the Same Again". Lett volna egy másik fellépése is kis hazánkban, 2017-ben a Budapest Parkban. Tervben ugyanis Mel C volt a sztárvendég Mándoki László Mandoki Soulmates koncertjének, azonban máig ismeretlen okokból Sporty Spice neve indoklás nélkül eltűnt az online plakátokról (az utcákon lévő óriásplakátokról viszont nem) és a világhírű énekesnő nem jelent meg a koncerten. Hogy mi történt, sosem derült ki. A rajongók persze kiakadtak és a közösségi oldalakon hangot is adtak csalódottságuknak. Abban az évben a rajongókkal tényleg kegyetlen volt a sors, nem csak Melanie C hiánya kavart nagy port. Rita Ora és a Clean Bandit banda sem jött el Magyarországra, pedig ők a Szigeten léptek volna fel.

Mel C, 2001 nyarán a budapesti Kempinski Hotel előtt fogadta rajongóit.

Melanie Chisholm, azaz Melanie C - vagy Sporty Spice - minden idők legsikeresebb lánybandája, a Spice Girls tagjaként vált híressé. A világhírű formációval - két év alatt - két egymást követő number one albumot, kilenc világslágert, a legnagyobb példányszámban eladott debütáló kislemezt jelentettek meg és - a lányegyütteseket tekintve - a zenetörténet legnagyobb példányszámban eladott albumával büszkélkedhetnek. Öt Brit Awards, négy Billboard Music Awards, három American Music Awards, három MTV Europe Music Awards és egy MTV Video Music Award díjat kaptak. 2000-ben ők lettek a Brit Award for Outstanding Contribution to Music legfiatalabb díjazottjai.

Minden idők legsikeresebb lányegyüttese, a Spice Girls. Balról jobbra: Mel B, Geri, Emma, Victoria és Mel C


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések