HÉTVÉGÉN VÁR A KONYHAKIÁLLÍTÁS!

Március 1-3. között több mint 100 kiállító közel 8000 négyzetméteren várja az építkezőket, a konyhafelújítókat és a sütés-főzés szerelmeseit, hogy megismerkedhessenek a hazai és nemzetközi újdonságokkal. Kiállítóink standjainak kínálata mellett számos programmal is készülünk, emellett különleges kedvezmények és nagy értékű nyeremények teszik kihagyhatatlanná a 14. alkalommal megrendezett Konyhakiállítás.

Az eseményen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a konyhák színpompás világát megismertessük a közönséggel, hiszen a konyha nem egy évre szól, hanem huzamosabb ideig élünk vele, így nem lehet kompromisszumot kötni, muszáj a tökéletesre törekedni.

A konyha szektor élvonalbeli szereplői itt mutatják be először újdonságaikat és slágertermékeiket: konyha- és étkezőbútoraikat, szabadonálló és beépíthető nagygépeiket, sokoldalú kisgépeiket, felületeiket, kiegészítőiket és eszközeiket. A standprogramok mellett ráadásul folyamatos szórakozást kínálunk a Samsung Nagyszínpadon, ahol a Michelin kitüntetésében részesülő éttermek sztárséfjei, gasztrobloggerek, újságírók és stylistok mutatják be tudományukat. Tarts velünk!

Milyen trendek uralják 2024 konyháit?



Az idei év konyhai megoldásai sokféle lehetőséget kínálnak a kreatív és egyedi konyhatervezéshez. Legyen szó nagyméretű étkezőasztalokról, beépített ülőgarnitúrákról, meleg tónusokról vagy érdekes konyhai ablakokról, a kulcsfontosságú szempont továbbra is az, hogy a konyha a praktikum és az esztétika tökéletes egyensúlyát tükrözze. 

Sztárséfek és gasztrobloggerek főznek a Samsung Nagyszínpadon


Velünk lesz a Michelin kitüntetésben részesült Villa Kabala és az Év Fiatal Séfje, Kiss Zaida, a BOOOK Kiadó legnépszerűbb gasztro könyveinek szerzői – Ambrus Éva, Andrejszky Zoltán, Bernáth József, Cserháti Tamara, Csizmazia László, Gáspár Bea, Iklódi Dóri és Vári Dávid –, a HVG Könyvek szerzői közül pedig Sárközi Ákos, Horváth Judit és Kiss Döníz osztanak meg tippeket, trükköket és praktikákat a látogatókkal. És ez még nem minden, Fellegi Szilvi food stylist, Pikács Árpi a Nosaltytól, Tarjányi András steak mester és Bíró Botond Boldizsár illatséf is velünk tart a tavasz első hétvégéjén.

Foglalj időpontot ingyenes konyhatervezési tanácsadásra!


Régóta álmodsz a konyhád átalakításáról? Építkezés vagy felújítás van a láthatáron, esetleg már zajlanak is a munkálatok? Regisztrálj előzetesen a Lakáskultúra standjánál található ingyenes konyhatervezési tanácsadásra, ahol a Lakberendezők Országos Szövetségének tervezői nyújtanak szakértői segítséget az esemény mindhárom napján. A tanácsadáson való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Hisense intelligens háztartási gépek először Magyarországon


Ősszel a Hisense a magyar piacon is elérhetővé tette intelligens háztartási gépeit, melyek az idei Konyhakiállításon debütálnak majd a nagyközönség számára. Automata mosószer adagolás, önmagát diagnosztizáló, érintőképernyős hűtőszekrények – a megannyi hasznos és kényelmes fejlesztés egy célt szolgál: egyszerűbbé tenni a háztartási gépek kezelését, és a lehető legtöbb időt megtakarítani a felhasználóknak.

Először mutatkozik be az IKEA a Konyhakiállításon



A világ egyik vezető bútor- és lakberendezési márkája, az IKEA most először vesz részt a Konyhakiállításon, ahol testreszabható bútorokkal és ingyenes konyhatervezési tanácsadással várnak. Interjúnkban a konyhai trendekről, az IKEA konyhatervezési és lakberendezési tevékenységéről és a vállalkozások számára kínált szolgáltatásairól beszélgettünk.

Mozogj otthonosan a japán kések világában!



A japán kések nemcsak a minőségük és a funkcionalitásuk okán váltak világhírűvé, hanem a japán kultúra mélyen gyökerező hagyományai miatt is. Azoknak, akik az ízeken túl érdeklődnek a gasztronómia gyakorlati oldala iránt is, mindenképpen érdemes beleásniuk magukat a témába. Akár magadnak keresed a tökéletes kést, akár egy szívednek kedves embernek adnál életre szóló ajándékot, a Japán Kések Boltjánál jó helyen jársz.

Színesítsd a konyhád ragyogó kis- és nagygépekkel!



Bár a fekete, grafit, inox felületek a legelterjedtebbek a konyhákban, manapság már azok is válogathatnak kedvükre, akik a merészebb, különleges darabok mellett teszik le a voksukat. A gyönyörű vonalak mellett egyre több színes és mintás kisgép és nagygép bukkan fel a palettán, melyekkel vidámabbá vagy éppen személyesebbé teheted otthonod egyik legfontosabb helyiségét. Sőt, olyan megoldások is akadnak szép számmal, melyekkel nem szükséges elköteleződnöd egy markáns tónus mellett, hanem akár a frontok cserélésével vagy mobilapplikáció segítségével váltogathatod a megjelenést!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések