Szeptember 16-án a Mon Crémi kávézó szezonnyitó bulival ünnepelt a Corvin Plázában. Az eseményen Dj Parafa szolgáltatta a zenét. Később élő akusztikus műsorral készült az X-Faktorból ismert Ivan Dominik, és Sztárban Sztár Leszek-ben feltűnt Kökény Dániel. Ha ez nem lett volna elég, a partira közönségtalálkozót is szerveztek, melyen jelen volt az influencer közösség színe-java: Blága Tünde, Radics Zsombor, Varga Nőni, Kovács Ricsi, Romanoczki Chris, Gönczi Alíz, Bak Krisztián, Pankotai Petike, Nagy Benjamin is örömmel szelfizett a rajongókkal.
A Mon Crémiben aztán mindenki nekiesett az olasz kávéknak, alkoholmentes italoknak, kézműves söröknek, melegszendvicseknek, és az ínycsiklandó francia süteményeknek.
A Mon Crémi vezetője, Herczeg Imre Tamás mesélt nekünk a kávézó terveiről.
Budapest Eye: Mióta létezik a Mon Crémi kávézó-lánc?
Herczeg Imre Tamás: Ez a harmadik, és a legnagyobb üzletünk. Az elsőt 2021-ben nyitottuk a Lurdy Házban.
Budapest Eye: Manapság gomba mód nyitnak, és sajnos zárnak be a kávézók Budapesten. A pandémia miatt számos különleges helyről már csak múltidőben tudunk beszélni. Bátor dolog a jelenlegi dráguló helyzetben belevágni és kockáztatni a vendéglátás világában. Mi az, amivel biztosra mentek?
Herczeg Imre Tamás: A vendégtérre oda szeretnénk figyelni. Rendezett legyen, tiszta, igényes, prémium. Ezeken felül a kiszolgálás is fontos. A figyelmesség, az alázat alap. Manapság nehéz találni erre jó vendéglátóst, ennek ellenére, megválogatjuk. Minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani. Igény van a prémium minőségre. Szeretnénk egy picit különlegesebbek lenni, mint az átlag.
A Mon Crémi vezetője, Herczeg Imre Tamás mesélt nekünk a kávézó terveiről.
Budapest Eye: Mióta létezik a Mon Crémi kávézó-lánc?
Herczeg Imre Tamás: Ez a harmadik, és a legnagyobb üzletünk. Az elsőt 2021-ben nyitottuk a Lurdy Házban.
Budapest Eye: Manapság gomba mód nyitnak, és sajnos zárnak be a kávézók Budapesten. A pandémia miatt számos különleges helyről már csak múltidőben tudunk beszélni. Bátor dolog a jelenlegi dráguló helyzetben belevágni és kockáztatni a vendéglátás világában. Mi az, amivel biztosra mentek?
Herczeg Imre Tamás: A vendégtérre oda szeretnénk figyelni. Rendezett legyen, tiszta, igényes, prémium. Ezeken felül a kiszolgálás is fontos. A figyelmesség, az alázat alap. Manapság nehéz találni erre jó vendéglátóst, ennek ellenére, megválogatjuk. Minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani. Igény van a prémium minőségre. Szeretnénk egy picit különlegesebbek lenni, mint az átlag.
Budapest Eye: Példátlanul sok, fiatal, népszerű influencer jött el a megnyitóra. Fontosnak tartjátok a velük való együttműködést? Kik a fő célközönség?
Herczeg Imre Tamás: Manapság az influencereken keresztül valamit "reklámozni", kézenfekvő dolog. És ezt a továbbiakban is szeretnénk megtartani. De nem csak a fiatalokat célozzuk meg, hanem a középkorúakat és az időseket is. Mindenkit szeretnénk a vendégünknek tudni. Szeretném, ha sokszínű lenne ez a kávézó. Nagyon szívesen látunk bárkit. Azt szeretnénk, ha ez mindenki kávézója lenne, és megédesítenénk a mai keserű hétköznapjait a vendégeinknek.
Herczeg Imre Tamás: Manapság az influencereken keresztül valamit "reklámozni", kézenfekvő dolog. És ezt a továbbiakban is szeretnénk megtartani. De nem csak a fiatalokat célozzuk meg, hanem a középkorúakat és az időseket is. Mindenkit szeretnénk a vendégünknek tudni. Szeretném, ha sokszínű lenne ez a kávézó. Nagyon szívesen látunk bárkit. Azt szeretnénk, ha ez mindenki kávézója lenne, és megédesítenénk a mai keserű hétköznapjait a vendégeinknek.
0 Megjegyzések