"MAGYARORSZÁGOT KÉPVISELJÜK. ITT SZÜLETTÜNK, ITT NŐTTÜNK FEL."

Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor gyakran feltűnnek a hazai vörös szőnyeges eseményeken, filmbemutatókon. Mindketten résztvettek a DC Szuperállatok Ligája című film szinkronjában és nem másnak, mint a két szuper népszerű szuperhősnek, a Flashnek és Kiborgnak kölcsönözték a hangjukat.

A Liu testvérek, a DC Szuperállatok Ligája rajzfilm premier előtti vetítésén

A DC Szuperállatok Ligája premierjét is megtisztelte az olimpiai bajnok testvérpár, akiket a fotósok osztatlan figyelme után félrehívtunk, hogy megtudakoljuk, mi a véleményük Orbán Viktor napokban nagy port kavart tusványosi beszédéről, melyben Magyarország miniszterelnöke azt mondta:
„Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni.”
A sokak által „fajgyűlölőnek” titulált beszéd miatt számos platformon hangot adtak közéleti személyiségek felháborodásuknak, és még Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott is lemondott, aki csalódottságát felmondólevelében fogalmazta meg.

A közösségi oldalakat persze ellepték a tusványosi beszédet kifigurázó mémek és ezeken a kínai-magyar olimpikon fiúk is feltűntek. A leggyakoribb kép az volt a posztok alatt, melyen Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor együtt pózolt Orbán Viktorral. A fiúk akaratukon kívül belecsöppentek egy mém cirkuszba, melyről egyébként nem is tudtak.

A Liu testvérek, a DC Szuperállatok Ligája rajzfilm premier előtti vetítésén

Budapest Eye: Pár napja terjednek rólatok is mémek a közösségi oldalakon. Tudtok erről?

Liu Shaolin Sándor: Nem tudom, hogy mire gondolsz. Mindig vagyunk valamivel.

Forrás:  Facebook

Budapest Eye: Magyarország miniszterelnökének tusványosi beszédéről van szó, amihez itt-ott előszeretettel illesztik hozzászólások közé a közös fotótokat Orbán Viktorral, de más mémek is fel-fel bukkannak rólatok.

Liu Shaolin Sándor: Hát ezt nem láttuk. Mi csak két srác vagyunk, a politikát megpróbáljuk minnél távolabb tartani magunktól. Minket az eredmények motiválnak és a sikerek.

Liu Shaoang: Én sem láttam még. Valahogy ez nagyon elkerült engem is. Szeretünk kimaradni a politikából, azt csináljuk, amihez értünk és amit szeretünk.

Forrás: Facebook

Budapest Eye: Politikától függetlenül, ha egy ilyen kijelentés bárki szájából elhangzik, mit gondoltok?

Liu Shaolin Sándor: Kiskorunk óta nagyon sok, nagyon sok olyan ért, hogy mi kínaiak vagyunk. Az elmúlt évek során megtanultuk azt, hogy ugyanannyira vagyunk magyarok, mint kínaiak. Ha valaki azt mondja, hogy kínaiak vagyunk, akkor azt mondjuk, hogy igen, azok vagyunk. Hiszen apukánk kínai, ezen nem tudunk változtatni. A versenyeken Magyarországot képviseljük, itt születtünk, itt nőttünk fel. Ilyenek mindig is lesznek... szerintem megtanultuk kezelni.

Liu Shaoang: Igen, szerencsére az élet sokmindenre megtanított minket, ugyanúgy, mint a sport is. Úgyhogy ezeket a dolgokat tudjuk kezelni. Próbáljuk elengedni, ha esetleg valami sértő dolog jön szembe.

Forrás: Facebook


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

  1. Hiába görcsöltök gyerekek, erről a két srácról egyszerűen lepereg hülyeségetek!

    VálaszTörlés