Különleges ajánlattal jelentkezik a Bamba Marha Burger egész novemberben; a Gallio prémium pulykahússal készülő „Hónap ajánlatát”, a Bamba Pulyka Burgert egy exkluzív kóstoláson mutatták be a gasztronómia szerelmeseinek. Az együttműködés az egészséges, fenntartható, minőségi magyar pulykahúsra, a minőségi alapanyagok fontosságára és a kreatív burgerezésre is felhívja a figyelmet.
A pulykahús kiemelten sovány, fehérjében gazdag, alacsony zsírtartalmú, mégis zamatos és szaftos. Vörös és fehér húsrészekkel is rendelkezik, sokoldalúságát pedig jól mutatja, hogy nemcsak grillezve vagy sütve, hanem darálva, párolva, fűszeresen vagy édesebb ízvilágban is kitűnő; jól beilleszthető modern és klasszikus fogásokba egyaránt. A pulykahúsban található értékes B-vitaminok, szelén, cink és esszenciális aminosavak hozzájárulnak az egészséges életmódhoz, miközben változatossá, fenntarthatóvá és könnyeddé teszik az étrendet – pont ezek az előnyök jelennek meg a Bamba Pulyka Burgerben is.
A Bamba Pulyka Burger buciból, pulykahúspogácsából, brie sajtból, zsályás-diós majonézből, fahéjjal grillezett baconből, áfonyadzsemből, pirított hagymából és ropogós római salátából áll – mindez egy különleges ízbombát eredményez, amelyet novemberben elsőként a gasztronómiában jártas érdeklődők kóstolhattak meg a bemutató eseményen, és egy hónapig bárki élvezheti minden Bamba Marha étteremben.
Az idén tizedik születésnapját ünneplő Bamba Marha Burger a hazai gasztronómiai szcéna meghatározó szereplője, sőt, többször jelent meg európai és világszintű toplistákon is. A kerek évfordulót idén új arculattal, megújított üzlet-dizájnnal és bővülő étlappal koronázták meg – többféle új burger, ropogós-sajtszószos köret és bizonyos lokációkon habos milkshake-ek gazdagítják a kínálatot. A Bamba népszerűségét annak köszönheti, hogy elkötelezett a friss, gondosan válogatott magyar alapanyagok, a kreatív feltétek és házi szószok, valamint a tökéletes vendégélmény iránt. Szezonális ajánlataival, ikonikus burgerkombinációival és folyamatos innovációjával a Bamba Marha Burger biztos ponttá vált a főváros street food rajongóinak körében.
A kollaboráció fő célja, hogy az egészséges, fenntartható minőségi magyar pulykahús és a kreatív burgerezés hazai zászlóvivője közös újdonsággal örvendeztesse meg a vendégeket – minőségi alapanyagból, frissen, a Bamba Marhától megszokott vendégszeretet jegyében.
.png)

0 Megjegyzések